Opdrachten voor beheer van Detection and Response

U kunt de opdrachtregel gebruiken om de ingebouwde functionaliteit van Detection and Response-oplossingen te beheren (bijvoorbeeld Kaspersky Sandbox of Kaspersky Endpoint Detection and Response Optimum). U kunt Detection and Response-oplossingen beheren als beheer met de Kaspersky Security Center-console niet mogelijk is. De lijst met opdrachten voor het beheer van het programma kunt u bekijken door de opdracht HELP uit te voeren. Als u de syntaxis van een specifieke opdracht wilt lezen, typt u HELP <opdracht>.

Ingebouwde functies van detectie- en responsoplossingen beheren via de opdrachtregel:

1. Voer de interpreter van de opdrachtregel (cmd.exe) uit als een beheerder.
  2. Ga naar de map waar het uitvoerbare bestand van Kaspersky Endpoint Security is opgeslagen.
  3. Typ het volgende om een opdracht uit te voeren:

avp.com <opdracht> [opties]

Kaspersky Endpoint Security zal nu de opdracht uitvoeren (zie onderstaande afbeelding).

In deze sectie

SANDBOX. Kaspersky Sandbox beheren

PREVENTIE. Preventie van uitvoering beheren

ISOLATIE. Netwerkisolatie beheren

RESTORE. Bestanden terugzetten vanuit quarantaine

IOCSCAN. Scannen op IoC's (Indicators of Compromise)

MDRLICENSE. MDR-activering